Bedrijfsinfo

Geschiedenis & Heden

C.J.M. Vester B.V. is opgericht in 1901 en het dagelijks bestuur is heden ten dagen in handen van de vierde generatie. In de afgelopen 100 jaar heeft kwaliteit bij ons hoog in het vaandel gestaan, dit is tevens onze doelstelling voor de toekomst. De lange geschiedenis van de onderneming is mogelijk gemaakt door onze slagvaardige core-competence die bestaat uit vier aandachtspunten;
  1. persoonlijk contact
  2. hoge product kwaliteit
  3. betrouwbaarheid
  4. effectief after-sales programma
Ruim een eeuw na de oprichting van C.J.M. Vester B.V. wordt de onderneming gekarakteriseerd door progressiviteit en vernieuwing gebaseerd op traditie en ervaring. C.J.M. Vester B.V. is gevestigd in Voorhout, het hart van de bollenstreek. Het is vooral aan de grondsoort te wijten, dat de bollenstreek in deze omgeving gevestigd is. Door deze centrale ligging in de bollenstreek is er veel specifieke kennis beschikbaar voor het leveren van een kwalitatief hoogstaand product.

Afnemersprofiel

Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit grootverbruikers in bulk vorm van behandelde bloembollen, stekken en jonge planten, zoals snijbloemproducenten (in kassenbedrijven), gemeenten, tuincentra en grootwinkelbedrijven. Onze huidige afzetmarkt concentreert zich op Scandinavië, Rusland, Roemenië, Bulgarije, en centraal Azië. Ook voor een volledige begeleiding van het broeiproces op uw locatie bent u bij ons op het juiste adres.

Behandeling

In ons moderne bedrijfsgebouw, dat in 2012 volledig is vernieuwd, zijn wij in staat om in speciale geconditioneerde ruimten, onze producten met diverse temperaturen te behandelen. In de klimaatruimten worden zowel de temperatuur als de vochtigheidsgraad nauwkeurig gecontroleerd en tevens constant van verse lucht voorzien door gebruik te maken van een computer gestuurd klimaatsysteem. Hierdoor zijn wij in staat een product te leveren met de gewenste behandeling voor optimale bloei op een gewenst tijdstip.

MVO

Met het vernieuwen van ons pand in 2012 hebben wij met name gekeken naar de besparing van ons energieverbruik. Ons bedrijf is daarom uitgerust met de nieuwste verwarmingsinstallaties in combinatie met de allernieuwste computeraansturing. Ook hebben wij ons bedrijfspand volledig opnieuw geïsoleerd met moderne en natuurvriendelijke materialen. Dit heeft geresulteerd in een energiebesparing van ruim 85%.

De Keukenhof

Sinds 1968 zijn wij leverancier van s`werelds grootste bolbloemententoonstelling, de Keukenhof. Keukenhof kan gezien worden als de internationale showtuin van het bloembollenvak en vervult daarin danig zijn functie. Door de leveranties aan de keukenhof proberen wij bloembolproducten wereldwijd te promoten.